søndag den 2. september 2007

Hurra og øv! Jeg blev brændt af...

Jeg er nu blevet 'brændt af' to gange.

Den ene var skidt den anden - tjah - egentlig meget rar.
Den dårlige side af sagen er, at jeg i al socialist-demokratisk tiltro til Systemet angav, at jeg er studerende, da jeg skulle forny mit visum.
DET MÅ MAN ALDRIG GØRE!!
Tui (som hedder Tui og ikke som tidligere angivet Tue) kunne forny det uden problemer ved blot at anføre, at hun er voluntør.
Så jeg skal have et skrift fra SHIFSD (NGO'en der har skaffet mig adgang) der beskriver at jeg OGSÅ er voluntør hernede. Det betyder endnu en tur til Accra.
Nuvel. Det kunne være værre. Jeg har nemlig fundet en låntager, der sælger brød-og-æg (læs liberiansk hotdog) og tea (læs: alle varme drikke som inkluderer ALT for meget sukker) om aftenen.
Mere om dette senere, da jeg lige vil have nogle billeder først.

Og så blev jeg også brændt af på min kirke-date idag. Jackie fra netcafeen dukkede ikke op kl. 10.30 og var heller ikke kommet endnu kl. 12.30. Dette gav mig tid til noget så verdsligt som at flytte rum i det guest-house, hvor jeg bor.
Ud over at jeg slipper for at betale penge til en religion (hvilket egentlig er mig imod til trods for mit medlemsskab af Folkekirken), så er det også godt på en anden vis;
Jackie har nemlig været efter mig. Siden hun den anden dag jeg var her henvendte sig med en seddel hvorpå der stod 'I want to be your friend' og hendes telefonnummer, har hun forsøgt at gafle mig konstant.
Well... Nu har jeg en grund til at lægge hende på is :-)

Så af og til kan det være en god ting at blive brændt af.
At jeg skal til Accra betyder også at jeg får lejlighed til at købe en reservedel til min computer så jeg
1) kan systematisere mit arbejde.
2) undgår sindsyge, da jeg igen får adgang til min musik.

Jeg håber at alle har det godt derhjemme - endnu engang tak for jeres mails og kommentarer!

Ingen kommentarer: